Terug

Marazzi Mystone Limestone tegels

Marazzi Mystone Limestone tegels zijn gebaseerd op het eeuwenoude limestone gesteente, maar komen tegelijkertijd zeer goed tot hun recht in een eigentijds interieur. Marazzi Mystone Limestone natuursteenlook tegels zijn natuurgetrouw gekenmerkt door kleine onregelmatigheden. De Marazzi Mystone Limestone natuursteen look tegels zijn geschikt voor zowel commerciële als residentiële omgevingen en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Een tweetal formaten is verkrijgbaar in het extra dikke 20 mm. 

Marazzi Mystone Limestone hardsteenlook tegels zijn leverbaar in de volgende natuurkleuren:

  • Ivory
  • Sand
  • Taupe
  • Naturale/Matt
  • Outdoor

Bekijk de Marazzi Mystone Limestone brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten of ga naar de Marazzi website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Mystone Limestone van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Marazzi in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Limestone natuursteenlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie