Terug

Marazzi Vero tegels

Marazzi Vero tegels zijn het resultaat van langdurig experimenteren met de nieuwste technieken voor de productie van grote keramisch parket tegels. De gelijkenis met het eikenhout waar de serie op geïnspireerd is was tot voor kort ondenkbaar. Zelfs de lichtreflectie van de keramische parkettegels van Marazzi is gelijk aan die van echte eikenhouten planken. Marazzi Vero houtlook tegels zijn op allerlei manieren binnenshuis te gebruiken, en zijn als wandtegel en als vloertegel te bestellen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor bijzondere en luxe outdoor locaties.

Marazzi Vero houtlook tegels zijn leverbaar in de natuurkleuren:

  • Castagno
  • Natural 
  • Quercia
  • Rovere

Marazzi Vero tegels zijn te verkrijgen in vele formaten waaronder 20x120 cm, 40x120 cm en 60x60 cm. Marazzi vero 22,5x180 cm is de meest populaire tegelmaat houtlook.

Bekijk de Marazzi Vero brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten of ga naar de Marazzi website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Vero van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Vero tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie