Terug

Marazzi Mystone Gris Du Gent tegels

Marazzi Mystone Gris Du Gent tegels is gebaseerd op een klassieke Franse steensoort die zowel robuust als verfijnd is. De patronen vertonen kleine, natuurlijke imperfecties waarmee de Marazzi Mystone Gris Du Gent hardsteenlook tegels uw interieur een natuurlijke sfeer geven. Er zijn varianten met een zachte, gladde afwerking en er zijn er met excellente anti-slip kwaliteiten. De verscheidenheid binnen de serie zorgt ervoor dat de Marazzi Mystone Gris Du Gent hardsteenlook tegels geschikt zijn voor zowel commerciële als privédoeleinden. Of u nu op zoek bent naar wandtegels, vloertegels, of allebei, u vindt het binnen Marazzi's Mystone Gris Du Gent serie. 

Marazzi Mystone Gris Du Gent hardsteen look tegels zijn leverbaar in de natuurkleuren:

  • Taupe 
  • Naturale/Matt
  • Outdoor

Marazzi Mystone Gris Du Gent tegels zijn verkrijgbaar in de volgende formaten: 30x60 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 75x150 cm, 60x120 cm (dit formaat heeft een dikte van 20 mm). 

Bekijk de Marazzi Mystone Gris Du Gent brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten of ga naar de Marazzi website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Mystone Gris Du Gent van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Mystone Gris Du Gent tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak