Terug

Marazzi Materika tegels

De Marazzi Materika tegelserie bestaat uit wandtegels met mooi, opvallend reliëf. Deze awardwinnende Materika tegels zijn er in twee 3d-structuren, Wave en Spatula. Ook zijn er vijf mooie poederachtige kleuren in de tegelcollectie. Elke tegel is uniek en heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, makkelijk in onderhoud en waterbestendig. Deze tegels passen perfect in de woonkamer van uw appartement, loft of huis, maar ook in een openbare ruimte komen ze tot hun recht.

De Marazzi Materika tegels komt in de poederkleuren:

  • Beige
  • Off White
  • Fango
  • Grigio
  • Anthracite

De Marazzi Materika tegels voor de wand zijn in het langwerpige formaat 40x120 cm en in mozaïeken van 40x40 cm, een vintage decor en speciale stukken. De neutrale Marazzi Materika muurtegels laten uw interieur extra opvallen en passen prachtig bij Marazzi vloertegelseries.

Bekijk de Marazzi Materika brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Materika van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Materika tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie