Terug

Marazzi Treverk tegels

Marazzi Treverk tegels is een populaire houtlook tegelserie van het Italiaanse merk Marazzi. Het is een keramisch parket, bestaande uit tegels die net hout lijken. De Marazzi Treverk tegelseries bieden de luxueuze en warme uitstraling van hout, gecombineerd met het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van keramiek.

Vanwege het succes van de Treverk tegelserie is deze reeks inmiddels uitgebreid, onder andere met de tegels van Marazzi Treverk Mood en Marazzi Treverk Way. Ook nieuw is het grote formaat van de Marazzi Treverk Chic: een luxueuze maat van 19x150 cm.

Bekijk alle reeksen tegelseries van Marazzi Treverk:

 • Marazzi Treverk: De oorspronkelijke Treverk serie is leverbaar in de kleuren White, Beige, Capuccino, Teak, Black en Wenge. De verkrijgbare maten zijn 10x120, 15x120, 20x120 en 30x120 cm. Deze vindt u allemaal in de showroom van Tegelhuis Montfoort.
 • Marazzi Treverk Age: Zowel traditionele als moderne kleuren maken deze langwerpige houtlook tegels geschikt voor elk interieur.
 • Marazzi Treverk Charme: Prachtige houtlook vloertegels in langwerpige formaten en subtiele lichte kleuren, op diverse manieren te leggen.
 • Marazzi Treverk ChicMooie houtlook vloertegels in langwerpig formaat en opvallende bijpassende zeshoekige mozaïek tegels. Verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren: Treverk Chic Noce Americano, Treverk Chic Noce Francese, Treverk Chic Noce Italiano, Treverk Chic Noce Tinto, Treverk Chic Teak Africa en Treverk Chic Teak Asia.
  NIEUW: Marazzi Treverk Chic is nu ook verkrijgbaar in de grote maat 19x150 cm.
 • Marazzi Treverk Home: Treverk Home zijn prachtige vloertegels die eruit zien als eikenhout, maar de duurzaamheid en het onderhoudsgemak hebben van tegels. Treverk Home is verkrijgbaar in 4 kleuren en formaten, en is bij uitstek geschikt voor toepassing op de vloer van uw badkamer, keuken en woonkamer.
 • Marazzi Treverk Made: Deze houtlook tegelserie dankt zijn inspiratie aan houten fusten en vaten waar sterke drank in heeft gelegen. Een eigentijdse en opvallende serie in de formaten 15x90 cm and 7x28 cm.
 • Marazzi Treverk Mood: Matte langwerpige tegels in het formaat 15x90 cm met natuurlijke houtlook (keramisch parket) en in de 5 kleuren Treverk Mood Tiglio, Treverk Mood Faglio, Treverk Mood Rovere, Treverk Mood Noce, Treverk Mood Mogano.
 • Marazzi Treverk Outdoor: Treverk Outdoor is keramisch parket voor buiten. De tegels zijn verkrijgbaar in twee lichte, warme tinten en in de royale formaten 15x120 en 30x120 cm.
 • Marazzi Treverk Time: Tegels geinspireerd door eikenhout in prachtige lichte kleuren die zowel in warme als koele tinten verkrijgbaar zijn.
 • Marazzi Treverk Trend: Houtlook tegels in het formaat 37,5x150 cm, 25x150 cm en 19x150 cm met eiken uitstraling of larikshout uitstraling in het formaat 25x150 cm.
 • Marazzi Treverk Way: Houtlook tegels in het langwerpige formaat 15x90 cm met zowel natuurlijke (Quercia, Castagno, Olmo, Larice) als opvallende (Rovere, Betulla, Acero, Frassino) kleuren. Vorstbestendig en mat.

Eerdere Marazzi tegelseries zijn Treverk Atelier en Treverk04. Bekijk ook de Marazzi Treverk catalogus op de website van Marazzi.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Treverk van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Treverk tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie