Terug

Marazzi XLStone tegels

Marazzi XLStone tegels is een ‘porcelain stoneware’ tegelserie, met vloertegels in een zeer groot vierkant formaat; 120x120 cm tegels. Marazzi XLStone lijken net echt steen en zijn in zowel lichte als donkere kleuren verkrijgbaar. Ideaal voor het gebruik in commerciële ruimten zoals restaurants of winkels, maar ook prachtig in een grote woonkamer of loft. Marazzi XLStone zijn antislip, maar hebben wel een natuurlijke matte finish. Door het neutrale karakter van de XLStone tegels passen ze bij elk soort interieur.

De Marazzi XLStone tegelserie is er in de volgende kleuren:

  • Anthracite
  • Beige
  • Bianco
  • Grigio

Bekijk de Marazzi XLStone tegels brochure (.PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen of bekijk de XL Stone tegelcollectie op de website van Marazzi.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie XLStone van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi XLStone tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak