Terug

Marazzi Vivo tegels

De Vivo tegelserie brengt de natuurlijke schoonheid van hout tot leven in je ruimte. Wat de Vivo serie echt uniek maakt, is de toepassing van de 3D Ink technologie. Deze geavanceerde techniek zorgt voor een perfecte overeenstemming tussen het patroon en de structuur van de tegel, wat resulteert in een verbluffend realistische houtlook. De lichte glanzende elementen op het matte oppervlak voegen een extra dimensie toe, waardoor elke tegel een eigen combinatie van kleur, textuur en materiaal biedt.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Ontdek de natuurlijk houtkleuren 

Elke kleur in de Vivo houtlook serie vertelt zijn eigen verhaal. Sabbia, wat 'zand' betekent in het Italiaans, is een lichte zandkleur die ervoor zorgt dat ruimtes groter en lichter aanvoelen, en kan gemakkelijk worden gecombineerd met zowel moderne als traditionele interieurstijlen.

Grano, geïnspireerd door de kleur van rijp graan, brengt een warme en gezellige uitstraling in je huis. Grano kan goed worden gebruikt in keukens en eetkamers, voor een gastvrije sfeer en het creëren van een huiselijke ambiance.
Tabacco heeft een rijke, diep bruine tint voor een vleugje luxe aan je interieur. Deze kleur is bijzonder geschikt voor ruimtes, zoals woonkamers of eetkamers. De donkere tint van Tabacco combineert mooi met lichte meubels en accenten voor een stijlvol contrast.

Castano, geïnspireerd door de diepe kastanje kleur, straalt een klassieke look uit. De rijke, donkerbruine tint van Castano kan prachtig worden gecombineerd met zowel moderne als klassieke decoratieve elementen.

Keramisch parket 

De Vivo tegels bieden de flexibiliteit om je visie tot leven te brengen. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder 22,5x180 cm, 20x150 cm en 20x120 cm, waardoor je kunt kiezen voor lange planken die perfect passen bij elk ontwerp.

Een bijzondere uitvoering binnen de Vivo serie is het Chevron-patroon, met afmetingen van 11x54 cm. Dit patroon, dat vaak verward wordt met visgraat, heeft een huiselijke uitstraling. Bij een Chevron-patroon worden de planken in een V-vorm geplaatst, waarbij de uiteinden van elke plank onder een hoek van 45 graden worden afgesneden. Hierdoor ontstaan er zigzagstrepen. Dit patroon is ideaal voor ruimtes die meer beweging nodig hebben.

De tegels zijn verkrijgbaar in twee soorten afwerkingen, namelijk Natural en Grip. De Natural afwerking benadrukt de schoonheid van de houtlook met een matte, zachte glans. De lichte glans van de Natural afwerking maakt het zeer geschikt voor binnenruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en gangen.

De Grip afwerking is speciaal ontworpen voor buitengebruik en ruimtes waar anti-slip belangrijk is, zoals badkamers of keukens. Deze afwerking heeft een iets ruwere textuur, die extra grip en veiligheid biedt, vooral in vochtige omgevingen. 

Innovatie en traditie

Marazzi is al meer dan tachtig jaar actief in de keramiekindustrie en staat bekend om haar voor kwaliteit en innovatie. Het merk combineert pragmatisme met schoonheid en technologie met traditie. Ze streven ernaar om tegels te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een emotionele impact hebben. Met een passie voor keramiek en een oog voor detail, biedt Marazzi producten die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn.

Ontdek meer over de Vivo tegelcollectie op de website van Marazzi.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in de Marazzi Vivo tegels? Kom langs bij onze showroom of vraag direct een offerte aan. Wil je meer weten over de tegels? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie