Terug

Marazzi Mystone Moon tegels

Marazzi Mystone Moon tegels zijn geïnspireerd op het Moongrey gesteente. De Marazzi Mystone Moon natuursteenlook collectie is zeer veelzijdig, zowel qua kleur als qua beschikbare formaten. Het uitzonderlijke formaat 90x180 cm is beschikbaar naast maten als 80x80 cm en 60x120 cm die beide 20 mm dik zijn. De Marazzi Mystone Moon natuursteenlook tegels zijn technisch, elegant en hebben een neutraal, minimalistisch design. De grotere en kleinere tegels kennen zowel binnen- als buitenvarianten en zijn beschikbaar als vloertegel en als wandtegel. 

Marazzi Mystone Moon hardsteenlook tegels zijn leverbaar in de volgende natuurkleuren:

  • Anthracite
  • Grey
  • White
  • Naturale/Matt
  • Outdoor

Bekijk de Marazzi Mystone Moon brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten of ga naar de Marazzi website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Mystone Moon van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Marazzi in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Mystone Moon hardsteen look tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie