Terug

Marazzi Blend tegels

De Marazzi Blend tegelserie bestaat uit elegante vloertegels en wandtegelstroken met een klassiek design. Marazzi Blend vloertegels hebben een natuurlijke, gemêleerde steenlook en zijn in diverse (grote) vierkante en langwerpige formaten leverbaar, waardoor uw vloer stijlvol en strak oogt. De Marazzi Blend tegels heeft een natuurlijk kleurenpalet, dit maakt de vloer een echte eyecatcher binnen uw ruimte.

Marazzi Blend tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Cream
  • Grey
  • Beige
  • Brown

Marazzi Blend tegels hebben diverse vierkante en langwerpige formaten, tot wel 60x60 cm en 30x120 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in opvallende, chique tegelstroken in de maat 30x30 cm. Bekijk de Marazzi Blend tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Blend van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Blend tegelserie.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie