Terug

Marazzi Clays tegels

De Marazzi Clays tegels bestaat uit steenlook tegels met mooie natuurlijke kleuren. De Clays vloertegels zijn niet van echt steen te onderscheiden. Elke tegel is uniek en heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, makkelijk in onderhoud en waterbestendig. Deze tegels passen perfect in de woonkamer van uw appartement of huis, maar ook in uw keuken, slaapkamer, badkamer of hal komen ze tot hun recht. De neutrale Marazzi Clays tegels laten uw interieur extra opvallen.

De Marazzi Clays tegelserie komt in warme en koele kleuren:

  • Cotton
  • Lava
  • Earth
  • Sand
  • Shell

De Marazzi Clays vloertegels zijn in enkele langwerpige en vierkante formaten: 60x120 cm, 30x120 cm, 75x75 cm, 60X60 cm en 30x60 cm. Daarnaast zijn er zes patronen mozaïeken (30x60 cm), plinten en speciale stukken verkrijgbaar. Download de Marazzi Clays brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Clays van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Clays tegelserie.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie