Terug

Intrecci tegels van Marazzi

Ben je op zoek naar een vloer die de klassieke schoonheid van hout combineert met de moderne veelzijdigheid van vandaag? De Marazzi Intrecci tegelserie is een prachtige collectie van houtlook tegels die een statige uitstraling geeft. Het biedt de klassieke charme van een kasteelparket in een groot formaat van 120x120 cm, evenals de flexibele plank tegel van 20x120 cm.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Natuurlijke kleuren

De Intrecci collectie heeft drie natuurlijke kleuren: Miele, Castagno en Nocciola. Deze kleuren zijn levendig en rijk aan warme tint variaties, wat een authentieke houtlook geeft. Dankzij de exclusieve Premium 3D Ink technologie zijn deze tegels visueel verbluffend en hebben ze een unieke textuur die je echt kunt voelen. Deze technologie maakt het mogelijk om subtiele kleurvariaties en diepte te creëren, wat zorgt voor een realistische en warme uitstraling in je interieur.

De Intrecci tegels zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar bieden ook praktische voordelen. Met een antislip van R10 zijn deze tegels ideaal voor woningen en commerciële toepassingen, zoals hotels en winkels. Ze bieden een veilige ondergrond, waardoor ze perfect zijn voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Bovendien, dankzij hun variatie formaat en kleuropties, kunnen ze gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen zoals marmerlook, steen en betonlook voor een mix & match-stijl.

Versailles voor een koninklijke uitstraling

De Versailles tegels zijn zeer bijzonder door het klassieke patroon dat geïnspireerd is op de historische houten vloeren van het Paleis van Versailles. Dit ingewikkelde en elegante motief, bestaande uit geometrische vormen die elkaar overlappen en verstrengelen, geeft de tegels een uniek karakter en een luxueuze uitstraling.

Traditie ontmoet innovatie met Marazzi

Marazzi is een merk dat al meer dan tachtig jaar bekend staat voor kwaliteit en innovatie in keramische oppervlakken. Sinds de oprichting in 1935 heeft Marazzi zich ontwikkeld tot een pionier in de keramische industrie, waarbij ze klassieke tradities combineren met moderne technologieën en ontwerpen. De geschiedenis van Marazzi is rijk aan samenwerkingen met grote namen in de architectuur en design, wat heeft geleid tot onderscheidende producten. De exclusieve technologieën en hoge normen van Marazzi zijn wereldwijd erkend, en het merk blijft toonaangevend in de sector door voortdurend de grenzen van esthetiek en functionaliteit te verleggen.

Ontdek meer over de Intrecci tegelserie op de website van Marazzi.

Vraag een offerte aan

Wil je Marazzi Intrecci tegels toevoegen aan jouw interieur? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wil je de tegels zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze showroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie