Terug

Marazzi Momenti tegels

Marazzi Momenti tegels is een serie wandtegels met sprekende maar rustige kleuren. De rust komt ook tot uiting in het feit dat de tegels niet reflecteren. U kunt de tegels - allen met het formaat 40 x 120 cm - bij ons in de kleuren Blu, Bianco, Avorio, Sabbia, Terracotta, Ocra en Tabacco bestellen. Voor een goede indruk van deze prachtige tinten verwijzen wij u graag door naar de Momenti pagina op de Marazzi website. 

U kunt ervoor kiezen een enkele kleur te gebruiken maar u kunt deze wandtegels ook in verschillende kleuren aanschaffen en deze allemaal op de zelfde wand laten aanbrengen - de kleuren sluiten wat dat betreft uitstekend op elkaar aan. 

Binnen de serie zijn ook een aantal decoratieve tegels leverbaar met bijvoorbeeld prints van bloemen en planten maar ze zijn ook als mozaïektegel bij ons te bestellen. Ook hier valt weer van alles te combineren; dat is wat de Marazzi Momenti tegels zo uniek maakt. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Momenti van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Momenti tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie