Terug

Caesar Project Evolution tegels

Ceramiche Caesar Project Evolution tegels maakt zijn naam waar: deze XXL toevoeging aan bestaande tegelseries omvat tegels tot wel 160x320 cm groot, mogelijk gemaakt door de evolutie van de technologie. 

Met de enorme formaten van Project Evolution zijn allerlei nieuwe toepassingen denkbaar. In een woning kan bijvoorbeeld de wand in één keer met 240cm tegels bedekt worden, of kan de badkamer zonder voegen helemaal strak worden afgewerkt - zonder de nadelen van betonstuc en gietvloeren, die na verloop van tijd slijten en scheuren. 

In grotere ruimtes, bijvoorbeeld bij openbare en commerciële toepassingen, bereiken de XXL tegelformaten een overweldigend effect. Afhankelijk van de afwerking zien de extra grote tegels er statig en klassiek (bijv. marmerlook XXL tegels) of juist imposant en futuristisch (bijv. betonlook XXL tegels) uit. 

Ceramiche Caesar Project Evolution is geen op zichzelf staande tegelserie: het is de verzamelnaam voor de XXL tegel edities van bestaande tegelseries van Ceramiche Caesar.

Project Evolution grootformaat tegels zijn beschikbaar van de series:

Per serie verschillen de beschikbare formaten; een overzicht kunt u vinden in de catalogus (pdf) van Caesar Project Evolution.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Project Evolution XXL / groot formaat tegels van Ceramiche Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ceramiche Caesar in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van uw gewenste Caesar Project Evolution tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie