Terug

Caesar Life tegels

Caesar Life tegels zijn mooie natuurlijk ogende houtlook vloertegels ofwel keramisch parket. De Life tegels zijn geïnspireerd door walnotenhout en zijn zelfs verkrijgbaar met het structuur van het hout. Caesar Life tegels zijn bijna niet te onderscheiden van echt walnotenhout. Of het nu een lichte of donkerdere tint hout is, deze vloer- en wandtegels zullen zeker opvallen in uw woonkamer. Maar ze zijn ook geschikt voor in de badkamer en ze staan heel klassiek in de keuken. Bovendien zijn er Caesar Life tegels voor buiten. Caesar Life is er in vijf rustige kleuren.

De Caesar Life tegelserie kleuren:

  • Oak
  • Nordic
  • Walnut
  • Noce
  • Moro

De vloertegels van Caesar Life komen in mooie langwerpige formaten: 22,5x180 cm, 30x120 cm, 20x120 cm en 14,7x12 cm. Ze zijn op zeer verschillende manieren te leggen. Daarnaast zijn er tegels met prachtig decor, bijvoorbeeld in verschillende houtkleuren op een tegel of met stroken op de tegels. De maat 20x120 cm is met echte houttextuur te verkrijgen. De tegels voor buiten zijn er in 60x60 cm en 20 mm dik. Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar.

Download de Caesar Life brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Life van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Life tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak