Terug

Cocoon tegels: warmte en comfort voor elk interieur

De Cocoon tegel collectie van Caesar Ceramiche bestaat uit vijf kleuren: Bliss, Glee, Joy, Peace en Ease. Elk van deze kleuren drukt verschillende expressieve facetten uit van een materiaal met een grote natuurlijke charme. De kleuren variëren van lichte en delicate varianten tot warmere en meer intense nuances en donkere en omhullende tinten.

Volgens Caesar Ceramiche biedt “het kleurenpalet biedt emotionele tinten om hedendaagse ontwerpruimtes af te stemmen op de meest authentieke stemmingen van jouw persoonlijkheid”.

Gemaakt van de meest kostbare keramische materialen

Daarmee bieden Cocoon tegels warme en omhullende sfeer voor elk interieur. Dit materiaal geeft leven aan woningen en commerciële projecten middels een aantrekkelijke hedendaagse uitstraling en een gevoel van comfort. Dit materiaal creëert ruimtes waarin intense en vervullende momenten van het dagelijks leven kunnen worden beleefd, omarmd door een natuurlijk en elegant, eenvoudig en hedendaags design.

Cocoon tegels zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder de klassieke 20x120 lat. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden om vloer- en wandtegels te installeren en te laten aansluiten bij het huidige interieur. De 9-mm grip afwerking en de 30x120 en 60x60 maten zorgen voor een unieke stijl voor binnen- en buitentoepassingen.

Cocoon is perfect voor binnenruimtes én buitenruimtes

De Cocoon wandtegels zijn niet alleen uniek qua design en uitstraling, maar ook qua duurzaamheid en onderhoudsgemak. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en zijn daardoor bestand tegen krassen, slijtage en vlekken. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals keukens, badkamers en entrees. Bovendien zijn de Cocoon tegels ook geschikt voor buitengebruik, dankzij hun Aextra20-technologie die ze extra sterk en bestand tegen weersinvloeden maakt.

Uniek aan deze tegels is hun veelzijdigheid

Door de verschillende kleuren en formaten kunnen de tegels zowel in moderne als klassieke interieurs gebruikt worden. De 20x120 lat is bijvoorbeeld perfect voor een houtlook-vloer in een rustieke woonkamer, terwijl de 60x60 Cocoon tegels een strakke en moderne uitstraling geven aan een keuken of badkamer. Bovendien kunnen de verschillende vormen en maten van de tegels gecombineerd worden om unieke patronen en ontwerpen te creëren.

Als je op zoek bent naar duurzame, veelzijdige en unieke tegels die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten, dan zijn de Cocoon vloertegels een uitstekende keuze. Bij Tegelhuis Montfoort bieden we concurrerende prijzen en kunnen we je helpen bij het vinden van de perfecte tegels voor jouw project!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak