Terug

Caesar One tegels

Caesar One tegels zijn mooie betonlook vloertegels van het tegelmerk Caesar Ceramiche. Deze stoere betonlook tegels hebben de uitstraling van beton. Ze zijn echter van keramiek. Dit maakt ze gemakkelijk in onderhoud. Caesar One tegels zijn bij uitstek geschikt voor openbare ruimten, zoals restaurants of winkels. Maar ook in thuis misstaan ze niet. Bovendien zijn de Caesar One tegels verrijkt met een modern, opvallend decor dat zowel op de vloer als op de wand kan worden geplaatst. Naast dit decor komen de Caesar One tegels in de volgende natuurlijke cementkleuren:

  • Mud
  • Rope
  • Gesso
  • Cement
  • Indigo
  • Ground

De betonlook tegels van Caesar One zijn leverbaar in vierkante formaten (waarvan de grootste 75x75 cm) en langwerpige formaten (waarvan de grootste 30x120 cm). Ook zijn de vierkante formaten vloertegels leverbaar met een subtiel, strak design dat (delen van) uw vloer nog meer kan laten opvallen. Daarnaast is het vierkante formaat 60x60 cm er ook in een speciale Grip variant voor eventueel keramische buitentegels.

Download de Caesar One tegels brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de betonlook One van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar One tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie