Terug

Caesar Inner tegels

Caesar Inner tegels zijn stoere, robuuste steenlook vloertegels, geïnspireerd door de natuur. De Inner tegels zijn interpretaties van kwartsiet en lijken net echt steen. Ze zijn in diverse diktes verkrijgbaar en staan prachtig in een woonkamer of slaapkamer, maar ze zijn ook geschikt voor de keuken en badkamer. Caesar Inner is er als vloertegel in vijf natuurlijke kleuren.

De Caesar Inner tegelserie kleuren:

  • Peak
  • Shore
  • Steam
  • Lake
  • Cliff

De vloertegels van Caesar Inner zijn zowel langwerpig als vierkant verkrijgbaar: 45x90 cm, 30x60 cm, 30x120 cm, 60x60 cm en 60x120 cm. Ook zijn er verschillende decors verkrijgbaar in 30x60 cm en 30x30 cm in de vorm van kleine tegelstroken en mozaïek. Daarnaast zijn er nog enkele wanddecors verkrijgbaar en speciale stukken verkrijgbaar die het leggen vergemakkelijken.

Bekijk de Caesar Inner brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Inner van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Inner tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie