Terug

Caesar Vibe tegels

Caesar Vibe tegels zijn mooie natuurlijk ogende houtlook vloertegels ofwel keramisch parket met bijpassende wandtegels. De Vibe tegels zijn geïnspireerd door echt hout en zijn daar bijna niet van te onderscheiden. Of het nu een lichte of donkerdere tint hout is, deze vloertegels en wandtegels zullen zeker opvallen in uw woonkamer, badkamer, keuken of andere ruimte. Bovendien zijn er Caesar Vibe tegels voor buiten van 20 mm dik. Caesar Vibe tegels zijn er in natuurlijke kleuren die prachtig met elkaar kunnen worden gecombineerd voor een origineel effect.

De Caesar Vibe tegelserie kleuren:

  • Quercia
  • Rovere
  • Frost
  • Cinder
  • Marsala
  • Marsala Raw

De vloertegels van Caesar Vibe zijn verkrijgbaar in de langwerpige formaten 30x120 cm en 20x120 cm, de laatste inclusief gripvariant. Deze zijn op meerdere manieren te leggen voor een opvallende look. Bovendien zijn ze er in meerkleurig decor in de vierkante maat 60x60 cm en in verschillende maten voor de wand. De vloertegels voor buiten zijn er in 60x60 cm en 20 mm dik. Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar.

Bekijk de Caesar Vibe brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Vibe van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Vibe tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie