Terug

Caesar Anima Select tegels

Caesar Anima Select tegels geïnspireerd op de elegante, traditionele look van echt marmer heeft Ceramiche Caesar de Anima Select-serie ontwikkeld. Naast het al bestaande aanbod van de Anima-serie biedt Anima Select een ruime, nieuwe selectie aan kleuren en afwerkingen. De nieuwe lijn is beschikbaar in mat en glans, verschillende formaten en decoratieve patronen, en in een viertal kleuren van wit tot zwart.

Caesar Anima Select is verkrijgbaar in de tegelkleuren:

  • Bianco Alpino
  • Bianco Arabesco
  • Grigio Boreale
  • Nero Atlante

De beide Bianco-kleuren zijn voorbeelden van traditionele witte marmertinten, natuurlijk voorzien van de kleurpatronen die marmer zijn karakter geven. Grigio Boreale is een grijze marmertegel, terwijl Nero Atlante een met goud dooraderd, diepzwart oppervlak laat zien.

Caesar ontwikkelde de Anima Select-serie met als enige doel het creëren van schoonheid. Om deze optimaal uit de verf te laten komen zijn er verscheidene afwerkingen, een 'bookmatching' optie om de tekeningen van verschillende tegels op elkaar te spiegelen, en een groot aantal sierlijsten, mozaiekpatronen en speciale formaten beschikbaar; zie voor een compleet overzicht de brochure (pdf)

Anima Select is beschikbaar in de basisformaten 30x60 cm, 60x60 cm en 60x120 cm. Hiernaast zijn er decoratieve opties voor 30x30 cm, 5,7x30 cm en 5,7x5,7 cm. Van de Bianco-kleuren zijn hiernaast XXL tegels van 120x120 cm en 120x240 cm verkrijgbaar; hiermee is een bijna naadloos oppervlak te creëren. 

Anima Select keramische vloer- en wandtegels zijn niet van marmer te onderscheiden en door de vele opties net zo ruim inzetbaar als natuurlijk marmer. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de marmerlook tegel Anima Select van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Caesar in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Anima Select tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie