Terug

Caesar Portraits tegels

Caesar Portraits tegels zijn vloertegels en wandtegels met een steenlook uitstraling. Deze tegels zijn geïnspireerd door maar liefst 7 verschillende soorten stenen, uit verschillende delen van de wereld. Caesar Portraits tegels zijn er in 9 formaten. Iedere kleurstelling is geïnspireerd op een bepaald soort steen. Bovendien bestaan er Portraits tegels met structuur op de tegel aangebracht en semi-gepolijste tegels. Een ruimte als je woonkamer of slaapkamer oogt modern en origineel met de Caesar Portraits tegels.

De Caesar Portraits tegels zijn er in de kleuren:

  • Faro
  • Versilia
  • Kirkby
  • Stromboli
  • Comblanchien
  • Tozeir
  • Fowey

De tegels van Caesar Portraits zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan langwerpige en vierkante formaten: van 120x240 cm tot aan het kleinere 30x60 cm. Daarnaast zijn er mozaieken verkrijgbaar in vierkante vorm en strookvorm. De Portraits tegels zijn in de volgende structuren verkrijgbaar: Naturale, Strutturato en Lappato. Ook zijn er speciale stukken van de Caesar Portraits tegelserie.

Het tegelformaat XXL tegels 120x120 cm zijn ook verkrijgbaar in deze tegelserie van caesar. Grootformaat tegels geven een ruimtelijk effect en u heeft weinig tegelvoegen wat weer makkelijker in onderhoud is. 

Bekijk de Caesar Portraits brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Portraits van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Portraits tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie