Terug

De Join tegel collectie van Caesar Ceramiche

De Join collectie is een prachtige combinatie van het moderne van cement met de elegantie van hars, gemaakt van hoogwaardig porselein. De Join tegel collectie biedt gladde oppervlakken en veelzijdig gebruik. Met de Join collectie gaat de traditie van Caesar porseleinen tegels verder, omdat de collectie opvalt door zijn opmerkelijke technische kenmerken die het perfect maken voor een breed scala aan toepassingen op vloeren en muren, zowel binnen als buiten.

Een perfecte combinatie van moderniteit en elegantie

De porseleinen tegels van Join zorgen voor hoge hygiënische normen. Ze zijn hypoallergeen en geven geen organische stoffen af in het milieu (ze zijn VOC-vrij). Ook zijn ze perfect voor zowel binnen als buiten, op vloeren en muren, zijn ze ideaal voor het decoreren van elke ruimte.

Caesar's Join tegel collectie is niet alleen veelzijdig, maar ook ongelooflijk sterk. De porseleinen tegels zijn bestand tegen allerlei soorten stress en behouden hun oorspronkelijke uiterlijk. Dit betekent dat ze perfect zijn voor intensief gebruik in drukbezochte commerciële ruimtes, maar ook voor thuisgebruik, waar ze bestand zijn tegen krassen en slijtage.

Bovendien zijn Join tegels volledig vuurbestendig

Waardoor ze bestand zijn tegen vuur en hoge temperaturen en geen giftig gas produceren in geval van brand. Dit maakt ze een veilige keuze voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Door de veelzijdigheid van Join tegels kun je ze op allerlei manieren gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een strakke, moderne uitstraling te creëren in je keuken of badkamer, of om een chique industriële sfeer te creëren in je woonkamer. Met de Join wandtegels kun je je fantasie de vrije loop laten en een unieke inrichting creëren die perfect bij je stijl past.

Oneindige combinatiemogelijkheden

Met een breed scala aan kleuren en maten biedt de Join collectie oneindige mogelijkheden om elke ruimte te transformeren. De gladde oppervlakken en de veelzijdige toepassingen maken het de perfecte keuze voor zowel particulieren als professionals. Of je nu een woonkamer, badkamer, keuken of buitenruimte wilt decoreren, de Join tegels bieden de perfecte oplossing.

Met de Join vloertegel collectie van Caesar Ceramiche kun je elk interieur transformeren met de moderniteit van cement en de elegantie van hars. Bestel vandaag nog bij Tegelhuis Montfoort en geniet van de vele voordelen van deze premium porseleinen tegels. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie