Terug

Prima tegels van Caesar Ceramiche

Prima tegels zijn een opvallende tegelsoort uit het assortiment van Caesar Ceramiche. Geïnspireerd door acht fascinerende interpretaties van klei, onderscheidt deze collectie zich door zijn veelzijdigheid. 

Prima tegels staan open voor een breed scala aan expressieve verkenningen en bieden een bron van inspiratie en eigentijds design. Volgens Caesar Ceramiche is Prima “een herinnering aan de essentie van klei, herzien met een aantrekkelijk eigentijds accent en ontworpen om omgevingen te creëren met een instinctief en toch eigentijds comfort.”

Een tegel collectie bestaat uit acht kleurvariaties van klei

Waaronder vijf basiskleuren en drie trendy accenten, die samen een eclectisch palet van harmonieuze, warme en zachte tinten vormen. De veelzijdigheid van deze collectie zorgt ervoor dat deze tegels perfect passen bij elke interieurstijl, van traditioneel tot modern.

Bij Tegelhuis Montfoort bieden we een ruim assortiment Prima wandtegels van Caesar Ceramiche, waaronder de Prima tegel collectie. Deze wandtegels, inclusief mozaïeken en decoratieve tegels, zijn zeer aanpasbaar en kunnen worden gebruikt om een onderscheidende wand in elke kamer te creëren.

De verschillende stijlen bij Tegelhuis Montfoort

In de Prima vloertegels biedt Caesar Ceramiche een aantal andere tegelsoorten die perfect zijn voor het creëren van een elegant en modern interieur. Ecru is bijvoorbeeld een prachtige beige tegel met een warme en rustgevende uitstraling. Het geeft elke ruimte een gevoel van comfort en sereniteit.

Als je op zoek bent naar een tegel met meer contrast, is de antracietgrijze kleur van de Lead tegel de perfecte keuze. Deze tegel heeft een sterk en intens accent en brengt daarmee chromatische energie in elke ruimte. Het design is zowel essentieel als verfijnd.

Chalk is een grijze tegel met warme tonen van klei

Deze Prima tegel is gemaakt van keramisch materiaal en geeft de ruimte een delicate en verfijnde uitstraling. Het is perfect voor het creëren van een serene en tijdloze sfeer in elke ruimte.

De Rammed decoratie tegel maakt gebruik van de traditionele ambachtelijke techniek van gestampte aarde, die veel wordt gebruikt in warme klimaten. Door de kleilagen op elkaar te stapelen, ontstaat er een prachtig visueel effect. Deze tegel is ideaal voor het creëren van een unieke en organische uitstraling in elke ruimte.

Wil je meer weten over de Prima tegels van Caesar Ceramiche?

Of ben je benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan direct een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort en ontdek hoe deze veelzijdige tegelcollectie je interieur kan transformeren!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie