Terug

Caesar Gate tegels

Caesar Gate tegels zijn keramieken vloertegels en wandtegels met een moderne, neutrale uitstraling. Deze cementlook tegels zijn geïnspireerd door de kleuren en structuren van echt cement. Caesar Gate tegels zijn er in maar liefst 10 formaten. Er zijn allerlei natuurlijke kleurvarianten van de Gate tegels verkrijgbaar. Bovendien bestaan er Gate tegels met structuur op de tegel aangebracht en semi-gepolijste tegels. Een woonkamer of loft leeft helemaal op door de Caesar Gate tegels, maar er is ook een dikkere variant verkrijgbaar voor buiten.

De Caesar Gate tegels zijn verkrijgbaar in de neutrale kleuren:

  • Gate Jet Black
  • Gate Tube
  • Gate Downtown
  • Gate Breath
  • Gate Broadway
  • Gate Greige
  • Gate Licorice

De tegels van Caesar Gate komen in vele langwerpige en vierkante formaten: van 75x150 cm tot aan het kleinere 11,7x60 cm. Ze zijn op veel verschillende manieren te leggen en de diverse kleuren kunnen ook onderling worden gecombineerd voor een verrassend effect. Daarnaast zijn er tegels met strak decor zoals rechte smalle stroken onder elkaar. De outdoor tegels zijn 60x60 cm en de Caesar Gate tegels zijn in verschillende structuren verkrijgbaar: Naturale, Strutturato en Lappato. Ook zijn er speciale stukken verkrijgbaar.

Download de Caesar Gate brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Gate van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Gate tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak