Terug

Caesar I.Mat tegels

Caesar I.Mat tegels is een sfeervolle serie betonlook tegels die nauwelijks te onderscheiden is van echt beton. Scheureffecten, zouteffecten en andere visuele effecten die met beton worden geassocieerd komen allemaal terug in deze prachtige reeks cementlook tegels. 

Een associatie die je waarschijnlijk te binnen schiet als je de modellen bekijkt is moderne architectuur en dit is inderdaad een setting waarbinnen Caesar I.Mat tegels uitstekend tot hun recht komen. 

De industriële I.Mat tegels zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: het neutrale wit van Ratio, het warme beige van Area en dan zijn er nog verscheidene tinten grijs: het bleke Rule, het warme Square en het intense Cube. Alle kleuren zijn ontworpen om het alledaagse stijlvol te maken. 

De tegels zijn verkrijgbaar in de afwerkingen Matt, Pattern, Textured en tenslotte als mozaeïktegel - in vierkante vormen maar ook in zeshoekige. 

Eigenlijk moet je het gewoon allemaal zien om een goede indruk te krijgen van deze serie en dus raden we je aan om deze betonlook tegels vooral ook even in de uitgebreide brochure te bekijken. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie I.Mat van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar I.Mat tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie