Terug

Caesar Verse tegels

Caesar Verse tegels zijn keramieken vloertegels in diverse stijlen met bijpassende wandtegels. Deze tegels zijn geïnspireerd door materialen zoals kwartsiet, kalk, cement en marmer. Caesar Verse tegels zijn er in veel verschillende formaten. Er zijn lichtere en donkerdere varianten van de Verse tegels verkrijgbaar. Bovendien zijn er Caesar Verse wandtegels met diverse strakke decors voor op de muur. De Caesar Verse tegels zijn er in de kleuren Cloud, Volcano, Chestnut en Sugar.

De Caesar Verse tegelserie put inspiratie uit de volgende natuurlijke stenen:

  • Calcarea
  • Quarzite
  • Microcemento
  • Travertino
  • Marmo

De vloertegels van Caesar Verse komen in vele langwerpige en vierkante formaten: van 30x120 cm tot aan het kleinere 30x60 cm. Ze zijn op allerlei verschillende manieren te leggen en de kleuren combineren prachtig met elkaar. Daarnaast zijn er tegels met strak decor zoals stroken die recht onder elkaar staan of juist een apart patroon creëren. Ook zijn er speciale stukken verkrijgbaar.

Download de Caesar Verse brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Verse van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Verse tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie