Terug

Caesar Anima tegels

Caesar Anima tegels zijn mooie keramische vloertegels en wandtegels die geïnspireerd zijn op echt marmer. Deze marmerlook tegels zijn glanzend of mat en in diverse variaties verkrijgbaar, van koele tot warmkleurige tegels en van donker tot licht. Het design van de Anima tegels is erg natuurlijk en geeft alle varianten een klassieke marmeren uitstraling. Caesar Anima tegels zijn er in vele formaten. Bovendien bestaan er mozaïeken Anima tegels voor op de muur. De Caesar Anima tegels valt op en staat prachtig in bijvoorbeeld uw badkamer, woonkamer vloer of hal.

De marmerlook Caesar Anima tegels zijn verkrijgbaar in de volgende kleurvariaties:

  • Statuario Venato
  • Calacatta Oro
  • Grey St. Laurent
  • Graphite
  • Marfil
  • Dark Emperador

De tegels van Caesar Anima zijn verkrijgbaar in diverse formaten (gerectificeerd of niet gerectificeerd): 74x148.5 cm, 74x74 cm, 60x120 cm (of 59x119 cm), 60x60 cm (of 59x59 cm) en 30x60 cm (of 29.5x59 cm). Marfil en Dark Emperador zijn in minder formaten verkrijgbaar. Daarnaast bevat de Caesar Anima tegelserie wandtegels met mozaïek, naast vierkanten zijn dit ook smalle muurstroken onder elkaar. Ook zijn er mozaïeken met een hexagon (zeshoekige) vorm. Bovendien zijn er mooie vintage decor wandtegels en andere soorten wandtegels.

Grootformaat tegels in marmerlook is onlangs toegevoegd aan deze marmerlook tegelserie. De XXL tegels hebben een formaat van 119,5x119,5, 119,5x239 of 160x320 cm. Deze zeer grote tegels zijn een ware aanwinst in bijvoorbeeld de doucheruimte waar dan geen voegen te zien meer zijn. 

Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar zoals keramische traptreden en keramische plinten

Bekijk de Caesar Anima brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de marmerlook tegelserie Anima van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Anima tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie