Terug

Caesar Key Mood tegels

Caesar Key Mood tegels zijn subtiele natuursteenlook tegels die ook wat weg hebben van zandsteenlook tegels en cementlook tegels. De inspiratiebron van de Caesar Key Mood tegels is het klassieke Italiaanse gesteente met een elegant karakter. Met Key Mood geeft de Italiaanse producent een moderne en minimalistische twist aan de tegel. Stijlvoller dan dit kan het eigenlijk bijna niet. 

Ook wat betreft de textuur en het reliëf van de tegels is deze serie natuursteenlook tegels een mix van tradtioneel en modern. 

De tegels zijn in de volgende natuurkleuren te leveren:

  • Cotton
  • Canvas
  • Smoke
  • Air
  • Shade

Bijzonder is dat deze natuursteenlook tegels in een groot aantal afwerkingen leverbaar zijn. Denk aan Matt, Grip (dit zijn tegels waarover je minder makkelijk uitglijdt), Soft, Craft, Stripes en Textured. Allen hebben een dikte van 9mm, behalve Textured, die heeft een dikte van 20mm.

Key Mood design tegels

Ook wie op zoek is naar decoratieve tegels is bij deze serie aan het goede adres. Het combineren van decoratieve tegels met de standaard tegels is uiteraard ook een mogelijkheid. De design tegels binnen deze serie zijn in vierkante vorm maar ook in zeshoekige editie leverbaar. 

Bent u benieuwd naar deze serie en wilt u meer afbeeldingen bekijken, bijvoorbeeld van de design tegels, bekijk dan op uw gemak even de uitgebreide brochure

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Key Mood van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Key Mood tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie