Terug

Caesar Evood tegels

Caesar Evood tegels:Een keramisch parket eikenhouten tegelvloer dat nooit kromtrekt, nat schoongemaakt en ook nog eens verwarmd kan worden? Met de houtlook tegel Evood serie van Caesar is dat geen probleem. Deze houtlook tegel is geïnspireerd op behandeld eikenhout en geschikt om een prachtig keramisch parket te leggen.

Caesar Evood is beschikbaar in de kleuren:

  • Paint
  • Pick
  • Heat
  • Lack

Caesar Evood keramisch parket bootst ook qua formaat ouderwetse eikenhouten vloeren na: er zijn twee groottes beschikbaar, het 20x120 cm 'planken' formaat en het 5,7x60 cm formaat voor een keramische visgraatvloer. Om uw houtlook tegelvloer af te maken zijn er ook in alle vier genoemde kleuren plinten beschikbaar.

Bijzonder aan de keramisch parket Evood serie is de bijbehorende reeks wandtegels: 7,5x30 cm tegels in vier verschillende, bij de vloertegels passende kleuren. Deze Evood wandtegels bootsen de kleur en structuur van hout niet na, maar sluiten qua sfeer perfect aan bij de houtlook vloertegels.

Voor een overzicht van de verschillende kleuren en een impressie van de mogelijkheden heeft Caesar een mooie brochure (pdf) gemaakt.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de keramisch parket Evood van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Caesar in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Evood tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie