Terug

Caesar Trace tegels

Caesar Trace tegels zijn stoere, metaallook - roestlook vloertegels met een geoxideerd effect en bijpassende wandtegels. De Trace tegels zijn geïnspireerd door de architectuur en door monumenten. Zowel elegantie als robuustheid voeren de boventoon bij Caesar Trace tegels. Van mooie natuurlijke bronskleurige kleuren tot aan cementkleuren, deze vloer- en wandtegels zijn een echte eye catcher in uw woonkamer of loft, maar ook als u een aparte keuken of badkamer wilt. Sommige Trace tegels zijn zelfs geschikt als wandtegels voor buiten. Caesar Trace heeft naast de genoemde kleuren per kleur allerlei verschillende tinten door het geoxideerde effect.

De Caesar Trace tegelserie komt in de kleuren:

  • Vitro
  • Allumina
  • Bronze
  • Corten
  • Iron
  • Mint

De vloertegels van Caesar Trace zijn er in zowel langwerpige als vierkante formaten. Van het enorme 75x150 cm tot aan het kleine 30x30 cm. Ook zijn er wandtegels verkrijgbaar in grote formaten of in de vorm van kleine tegelstroken en mozaïek. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar en een prachtig decor in de kleur Mint Deco.

Download de Caesar Trace brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Trace van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Trace tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie