Terug

Caesar Fabula tegels

De Caesar Fabula tegels bestaat uit mooie langwerpige vloertegels met een houtdecor van licht tot donker. Caesar Fabula vloertegels hebben een natuurlijke houtlook en zijn in diverse lange formaten leverbaar. Uw interieur heeft met deze tegels de warme uitstraling van hout, maar het keramisch parket is makkelijker te onderhouden en gaat lang mee. Bovendien heeft de Caesar Fabula tegelserie twee decors, die apart staan in uw huis of commerciële ruimte.

Caesar Fabula tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Robur
  • Ulmus
  • Theca
  • Nucis
  • Fabalis

Caesar Fabula tegels zijn er in diverse langwerpige formaten. Ook zijn ze verkrijgbaar in twee opvallende meerkleurige decors, in een formaat voor visgraat en in plinten. Daarnaast zijn er speciale stukken leverbaar van Caesar Fabula.

Bekijk de Caesar Fabula brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Fabula van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Fabula tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie