Terug

Caesar Absolute tegels

Caesar Absolute tegels zijn stoere, robuuste steenlook vloertegels. De Absolute tegels zijn interpretaties van 6 verschillende natuurstenen en lijken net echt natuursteen. Ze zijn in diverse diktes verkrijgbaar en staan prachtig in een badkamer of woonkamer, maar ze zijn dus ook geschikt voor buitenshuis. Caesar Absolute is er als vloertegel in zes natuurlijke kleuren.

De Caesar Absolute tegelserie kleuren:

  • Beola Bianca
  • Golden Coast
  • Piasentina Reale
  • Basaltina
  • White Star
  • Dark Moon

De vloertegels van Caesar Absolute tegels zijn zowel langwerpig als vierkant verkrijgbaar. De dikkere variant van de tegel is 20 mm dik en vierkant. Ook zijn er verschillende decors verkrijgbaar in 60x30 cm en 30x30 cm in de vorm van kleine tegelstroken en mozaïek. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar die het leggen vergemakkelijken.

Bekijk op de website van Caesar de Absolute tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Absolute van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Absolute tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie