Terug

Caesar Eikon tegels

Caesar Eikon tegels zijn mooie natuurlijk ogende steenlook vloertegels. De Eikon tegels zijn geïnspireerd door natuurlijk steen, zijn vochtbestendig en anti-slip en zijn daarom ook geschikt voor natte ruimten binnen, zoals badkamers, zwembaden en wellnessfaciliteiten. Caesar Eikon tegels zijn bijna niet te onderscheiden van echt steen, dit komt ook door de structuur die op de tegels is aangebracht. Bovendien zijn er Caesar Eikon tegels voor buiten. Caesar Eikon is er in vier rustige kleuren.

De Caesar Eikon tegelserie kleuren:

  • Titanio
  • Gea
  • Aeras
  • Grafitis

De vloertegels van Caesar Eikon komen in de langwerpige formaten 30x60 cm en 15x30 cm, maar ook in het vierkante formaat 30x30 cm. De 20 mm dikke variant voor buiten is er in 40x90 cm en 60x60 cm. Daarnaast zijn er stroken voor op de muur in 30x60 cm en mozaïektegels in 30x30 cm. Tenslotte zijn er speciale stukken verkrijgbaar.

Bekijk de Caesar Eikon brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Eikon van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Eikon tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie