Terug

Caesar Elapse tegels

De Caesar Elapse tegels bestaat uit prachtige vierkanten vloertegels met een neutraal steendecor en mooie bijpassende wandtegels in diverse decors. Caesar Elapse vloertegels passen bij elk interieur door hun natuurlijke en subtiele uitstraling. Ze staan prachtig in een loft, in een woonkamer of een hal. Bovendien heeft de Caesar Elapse tegelserie zowel warme als koele kleuren en donkere en lichte kleuren, die de rest van uw interieur mooi doen opvallen.

Caesar Elapse tegels zijn er in de kleuren:

  • Neutral
  • Mist
  • Oyster
  • Pacific
  • Cave

Caesar Elapse vloertegels zijn er in vijf vierkante en langwerpige formaten. Ook zijn ze verkrijgbaar in opvallende meerkleurig decors, zoals Scrape, Domino, Track, Groove, Squares en Kaleido. Bovendien zijn er mozaïeken verkrijgbaar. Daarnaast zijn er speciale stukken leverbaar van Caesar Elapse.

Bekijk de Caesar Elapse brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Elapse van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Elapse tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie