• Caesar Solid Colors tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Caesar Solid Colors tegels

Caesar Solid Colors tegels

Caesar Solid Colors tegels zijn strakke vloertegels en wandtegels in maar liefst 15 kleuren! De Solid Colors tegels zijn verkrijgbaar met een natuurlijk oppervlak, maar ook met structuur en in geglazuurde vorm. Deze tegels zijn prachtig te combineren en maken van uw woonkamer, keuken, badkamer of overig ruimten een opvallend geheel. Caesar Solid Colors tegels zijn er in verschillende formaten en kunnen mooi met elkaar worden gecombineerd. Van groen tot blauw en van beige tot zwart.

De Caesar Solid Colors tegelserie bevat de volgende warme kleuren: Pure white, Solid almond, Solid beige, Solid dove beige, Solid nut, Solid brown, Solid leaf.

Ook bevat de tegelserie koele kleuren: Solid white, Solid cold white, Solid grey, Solid dark grey, Solid anthracite, Solid black, Pureblack en Solid sky.

De vloertegels van Caesar Solid Colors komen in allerlei langwerpige en vierkante formaten: van 60x60 cm tot aan het kleinere 20x60 cm. Daarnaast zijn er tegels met eem Stave decor (muurstroken die recht onder elkaar staan), zowel in een enkele kleur als in meerdere kleuren. Ook zijn er speciale stukken verkrijgbaar en zijn de tegels er in de uitwerkingen naturale, strutturato en levigato.

Download de Caesar Solid Colors brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Solid Colors van Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Caesar. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Caesar Solid Colors tegels.

Vraag een offerte aan