Terug

ABK Imoker Nest houtlook tegel

ABK Imoker Nest: een moderne houtlook tegel, die geen traditioneel parket, maar de eigenzinnige look van gerecycled hout nabootst. Door het gebruik van oneffen kleuren en nagemaakte cementresten lijkt een vloer van ABK Imoker Nest precies op een vloer die van echt oud, industriëel hout is gemaakt. In tegenstelling tot echt hout, dat lastig te bewerken en schoon te maken is en kan splinteren, houdt u een keramische houtvloer echter met alle gemak schoon.

ABK Imoker Nest houtlook tegel is beschikbaar in de kleuren:

  • Beige
  • Oak
  • Taupe
  • Blue

Ook qua formaat bootst de Nest tegelserie echte houten planken na: ze is verkrijgbaar in 20x170 en 20x120 cm. Door ABK Imoker's Auto-Leveling zijn de 170cm tegels makkelijker perfect vlak te leggen dan traditionele tegels.

Zoekt u een houtlook tegel met een moderne, sobere en stoere look, dan is ABK Imoker nest een uitstekende optie. Voor meer informatie en een uitgebreide indruk van de kleuren en mogelijkheden, zie de brochure (pdf)

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook vloertegels uit de serie Nest van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van ABK Imoker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Nest houtlook tegel.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie