Terug

ABK Imoker Native granietlook tegels

ABK Imoker Native is een natuursteenlook tegel die zijn inspiratie ontleent uit porfiere vulkanische gesteenten zoals graniet. De prachtige natuurlijke structuur van zulk gesteente, met een aangenaam, relatieg regelmatig patroon van kristallen, vertaalt zich naar een tegel die elegantie, maar geen overdadige luxe uitstraalt.

Met een natuursteenlook tegelvloer kun je genieten van de krachtige uitstraling van natuursteen zonder het bijbehorende prijskaartje. Net als echt graniet is een ABK Imoker Native vloer gemakkelijk schoon te houden, geschikt voor vloerverwarming en onderhoudsarm.

ABK Imoker Native granietlook tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Ebony
  • Forest
  • Ash
  • Red
  • Fog

Native biedt een ruime selectie aan formaten: 30x60 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 30x120 cm, 60x120 cm, 120x120 cm en zelfs een XXL tegel van 160x320 cm. Extra dikke griptegels voor buitengebruik zijn beschikbaar in 30x60 cm, 60x60 cm en 90x90 cm. Hiernaast zijn er mogelijkheden om trappen, douches en andere interieurelementen af te werken.

Voor een overzicht van alle kleuren en formaten en een uitgebreide visuele indruk, zie de catalogus (pdf) en website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Native van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van ABK Imoker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Native granietlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie