!! MOMENTEEL UITSLUITEND OP AFSPRAAK OPEN !!
  • ABK Imoker Crossroad Chalk tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

ABK Imoker Crossroad Chalk tegels

ABK Imoker Crossroad Chalk tegels

ABK Imoker Crossroad Chalk tegels zijn (zeer) grote, dunne tegels met de subtiele uitstraling van gips of pleisterwerk. De Crossroad Chalk tegelserie geeft een strak effect aan uw ruimte, dat perfect past bij hedendaagse interieurtrends. Ze zijn mooi om te gebruiken wanneer u een moderne en neutraal gekleurde kamer wilt. ABK Imoker Crossroad Chalk tegels staan prachtig in bijvoorbeeld loften of woonkamers.

De ABK Imoker Crossroad Chalk tegelserie komt in de neutrale kleurvarianten:

  • White
  • Sand
  • Grey
  • Smoke
  • Coal

De ABK Imoker Crossroad Chalk vloertegels zijn er zowel in langwerpige als in vierkante formaten, van het enorme 160x320 cm tot 60x120 cm langwerpig en in de grote vierkante vorm 160x160 cm, maar ook kleiner. Daarnaast zijn deze tegels op diverse manieren te leggen en combineren ze mooi met ABK Imoker Crossroad Brick wandtegels.

Bekijk de ABK Imoker Crossroad Chalk brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Crossroad Chalk van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Crossroad Chalk tegels.

Vraag een offerte aan