Terug

ABK Imoker Interno 9 roestlook tegels

ABK Imoker Interno 9 roestlook tegels hebben de rauwe uitstraling van staal. De Interno 9 tegelserie geeft een industrieel effect aan uw ruimte die perfect past bij hedendaagse interieurtrends. Door designs te gebruiken die lijken op verroest, oud staal of juist zilverkleurig, strak staal zijn ABK Imoker Interno 9 roestlook tegels zowel geschikt voor een vintage look van uw kamer als een strakke, moderne look. ABK Imoker Interno 9 tegels staan prachtig in loften maar ook in een badkamer of keuken. Tevens is er een variant voor buiten verkrijgbaar.

De ABK Imoker Interno 9 tegelserie komt in de natuurlijke kleurvarianten:

  • Pearl
  • Dune
  • Silver
  • Dark
  • Mud
  • Rust

De ABK Imoker Interno 9 vloertegels zijn zowel in langwerpige als vierkante formaten verkrijgbaar zoals 60x60 cm en 80x80 cm, van 30x120 cm tot 60x120 langwerpig en in de vierkante xxl tegels van 120x120 cm. Ook zijn er opvallende mozaïeken van verkrijgbaar als wandtegels, zoals de Mosaico Losanga in een apartere grotere mozaïektegel vorm op een mat van 30x60 cm en de Mosaico Quadretti met vierkanten op een mat van 30x30 cm. Daarnaast zijn er diverse decors waarin een combinatie wordt gemaakt van houtlook en een stalen look - roestlook en apartere kleuren ABK Imoker Interno 9 wandtegels.

ABK heeft onlangs nieuwe grootformaat tegels aan deze serie toegevoegd, de interno 9 wide vanaf 80x80 cm tot het formaat van 160x320 cm. De tegelmaat 120x240 cm is bijvoorbeeld mooi voor een doucheruimte, geen voegen meer ? Of wat dacht u van tegels 120x120 cm voor de woonkamervloer ?

Bekijk op de website van ABK Imoker de Interno 9 tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Interno 9 van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Interno 9 tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie