Terug

ABK Imoker Alpes Raw tegels

ABK Imoker Alpes Raw tegels combineren diverse steensoorten uit het zuiden van Frankrijk met als resultaat een robuuste steenlook tegel. De Alpes Raw tegelserie heeft een moderne, neutrale uitstraling die uw interieur zal doen opvallen. ABK Imoker Alpes Raw tegels staan prachtig in een woonkamer of loft, maar zijn ook geschikt voor andere ruimtes, zoals uw keuken of badkamer. De ABK Imoker Alpes Raw vloertegels hebben daarnaast opvallende wandtegels die goed matchen met de vloertegels.

De ABK Imoker Alpes Raw tegels zijn er in de natuurlijke kleuren:

  • Sand
  • Lead
  • Grey
  • Ivory

De ABK Imoker Alpes Raw vloertegels zijn er in het langwerpige formaat tot wel 160x320 cm en in vierkante formaten tot 160x160 cm. De wandtegels zijn er in diverse decors en formaten en er zijn hexagon mozaïeken (zeshoekig) verkrijgbaar.

Bekijk de ABK Imoker Alpes Raw brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Alpes Raw van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Alpes Raw tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie