Terug

ABK Imoker Sensi tegels

De ABK Imoker Sensi tegelserie heeft vloertegels en wandtegels met een een tijdloze marmerlook op groot formaat. De klassieke Sensi tegels geven uw interieur een chique en stijvolle uitstraling. Daarnaast zijn ABK Imoker Sensi tegels van keramiek, wat onderhoudsgemak biedt. Bovendien gaat keramiek lang mee. De Sensi tegels zijn er in een Lux+ (glanzende) en een Sable (steenlook) uitvoering, waardoor u uw ruimte elegant of wat robuuster kunt laten ogen. De ABK Imoker Sensi tegels zijn leverbaar in meerdere kleurtonen, van warm tot koud en van licht tot donker.

ABK Imoker Sensi tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Pietra Grey
  • Statuario White
  • Arabesque Silver
  • Calacatta Select
  • Sahara Cream

ABK Imoker Sensi tegels zijn er in het grote rechthoekige formaat 60x120 cm. Daarnaast is er een kleinere langwerpige variant van 30x120 cm en een vierkante variant van 60x60 cm. Bovendien zijn er kleinere tegels verkrijgbaar van 30x60 cm en 10x30 cm. Ook zijn er plinten verkrijgbaar en diverse speciale stukken die het leggen vergemakkelijken. Tenslotte zijn er opvallende mozaïeken en andere wandtegels met decor verkrijgbaar van ABK Imoker Sensi.

Bekijk de ABK Imoker Sensi brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Sensi van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Sensi tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie