Terug

ABK Imoker Papier tegels

ABK Imoker Papier tegels zijn fashionable, betonlook tegels in neutrale kleuren met prachtige subtiele decors. De Papier tegelserie heeft zowel vloertegels als wandtegels die uw interieur een rustige, maar hedendaagse uitstraling geven door de verschillende decors en de moderne kleurstellingen. ABK Imoker Papier tegels staan prachtig in uw woonkamer of loft, maar zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of slaapkamer. U kiest voor ABK Imoker Papier als u een modern en opvallend interieur wilt en voor een verrassend effect in uw ruimte. Zo zijn de ABK Imoker Papier vloertegels elk met een ander subtiel decor en de wandtegeldecors met mooie bloemen, opvallend patroon of een tekstprint.

De ABK Imoker Papier tegels zijn er in de natuurlijke kleuren:

  • Grigio
  • Antracite
  • Corda
  • Nocciola
  • Cotone (alleen langwerpige wandtegels)
  • Salvia (alleen langwerpige wandtegels)

De ABK Imoker Papier vloertegels zijn er in het vierkante formaat 60x60 cm. De ‘standaard’ wandtegels zijn er in het formaat 30x75 cm. Ook zijn er tegelplinten en stroken van verkrijgbaar in diverse groottes en allerlei wandtegeldecors met afwijkende formaten.

Bekijk de ABK Imoker Papier brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Papier van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Papier tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie