• ABK Imoker Downtown tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

ABK Imoker Downtown tegels

ABK Imoker Downtown tegels

De ABK Imoker Downtown tegelserie bestaat uit mooie vloertegels en wandtegels met een subtiel design. Elke ABK Imoker Downtown vloertegel is uniek, met aparte spikkels die zorgen voor een levendige vloer. Uw interieur krijgt door de natuurlijke kleuren een rustgevende uitstraling. De ABK Imoker Downtown tegelserie is uitermate geschikt voor uw badkamer, maar ook in uw keuken of woonkamer zullen deze tegels van groot formaat zeker niet misstaan.

ABK Imoker Downtown tegels zijn leverbaar in de natuurlijke kleuren:

  • Ash
  • Graphite
  • Ecru
  • Ivory
  • Earth

ABK Imoker Downtown tegels zijn er in diverse vierkante en langwerpige formaten. Dit biedt veelzijdigheid in het leggen van de tegels. Het vierkante formaat is maar liefst 80x80 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in meerdere langwerpige formaten die te combineren zijn tot een speels geheel. Daarnaast zijn er ABK Imoker Downtown mozaïek tegels en speciale stukken leverbaar en tegels met een apart decor, zoals bijvoorbeeld een witte streep of pijl op de tegel.

Bekijk de ABK Imoker Downtown tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Downtown van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Downtown tegelserie.

Vraag een offerte aan