Terug

De Poetry Colors collectie van ABK Imoker

ABK Imoker tegels zijn trendy en opvallende tegels. De Poetry Colors tegelcollectie is daar een perfect voorbeeld van. Deze collectie omvat zes intense en evocatieve oppervlakken die het karakter en de persoonlijkheid van elke ruimte weerspiegelen. Het belangrijkste element van deze collectie is kleur, die naar voren komt door aquareleffecten en opvallende variaties in tint op kleine glanzende tegels - 10x10 en 7,5x15 - die doen denken aan onregelmatige handgemaakte majolica.

De kleuren van de Poetry Colors wandtegels en vloertegels zijn geïnspireerd door de natuur, door de zuidelijke regio's van de wereld en de ontmoetingen met verschillende culturen die altijd een deel zijn geweest van Paola Navone's stilistische reis.

De kleuren van deze tegelcollectie zijn werkelijk uniek

En laten zich omschrijven als blauwe tegels, blush tegels, turquoise tegels, parel, sage en smoke. Deze kleuren kunnen overal worden gebruikt om een ​​statement te maken. De Poetry Colors tegels geven je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en een unieke en opvallende uitstraling te creëren in je huis, kantoor of winkel.

ABK Imoker tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden ontelbare mogelijkheden voor het betegelen van je wand of vloer. Of je nu kiest voor een moderne of rustieke uitstraling, de keramische tegels van ABK Imoker zorgen voor een bijzonder resultaat. Met de Poetry Colors collectie voeg je nog meer karakter en persoonlijkheid toe aan je ruimte.

Hoe deze tegels het beste gebruiken?

Ben je op zoek naar advies over hoe je de Poetry Colors tegels van ABK Imoker het beste kunt toepassen in jouw ruimte? Kom dan langs in onze showroom voor meer informatie en inspiratie. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een unieke uitstraling met de tegels van ABK Imoker!

De Poetry Colors collectie van ABK Imoker tegels is een absolute must-have voor iedereen die van stijlvolle en tijdloze ontwerpen houdt. Met hun zachte kleuren, geometrische patronen en driedimensionale oppervlakken, zullen deze tegels een eyecatcher zijn in jouw interieur. Dus, waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak van jouw ruimte een meesterwerk met de Poetry Colors vloertegels en wandtegels.

De Poetry Colors collectie van ABK Imoker

De waterverfeffecten en subtiele kleurvariaties op de kleine, glanzende tegels geven een handgemaakt gevoel aan de ruimte. Met kleuren als blue, blush, turquoise, pearl, sage en smoke, kun je met deze tegels overal een echt modieus statement creëren.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie