Terug

Poetry Stone Tegels van ABK Imoker

Ben je op zoek naar tegels die een rustieke en natuurlijke uitstraling geven aan je interieur of exterieur? Dan is de Poetry Stone tegel collectie van ABK Imoker de perfecte keuze voor jou! Deze collectie biedt een eigentijdse interpretatie van de natuurlijke en primitieve identiteit van steen en heeft een ruim aanbod aan verschillende maten, waaronder grote platen.

Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zijn geschikt voor diverse binnen- en buitenapplicaties. De exclusieve decoratieve elementen en texturen, ontworpen door Studio OTTO - Paola Navone, geven deze tegels een uniek en origineel karakter.

Bijzondere full body porselein tegels

Dit betekent dat de kleur en textuur door de gehele tegel lopen, van boven tot onder. Hierdoor zijn deze tegels uitermate geschikt voor intensief gebruik en zullen ze niet snel slijten.

De Poetry Stone wandtegel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder natuurlijk antislip R11, waardoor deze tegels ook zeer geschikt zijn voor buitenruimtes. Zo zijn de tegels bijvoorbeeld verkrijgbaar in de afmetingen 120x120, 60x120, 60x60 en 120x280. Met deze verschillende maten en afwerkingen kan je eindeloos combineren en creëer je een unieke en persoonlijke uitstraling.

Poetry Stone tegels voor een natuurlijke uitstraling

Ze zijn geschikt voor de vloer, wand en zelfs als aanrechtblad. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, tijdloze look of juist een moderne en eigentijdse uitstraling, de Poetry Stone tegels hebben voor ieder wat wils.

Dankzij de hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze tegels, zal je jarenlang plezier hebben van jouw keuze. Bezoek onze showroom om de verschillende kleuren en afwerkingen te bekijken en om te zien hoe deze tegels jouw ruimte tot leven kunnen brengen.

ABK Imoker is toegewijd aan duurzaamheid en milieubescherming

Ze maken gebruik van geavanceerde productiemethoden en materialen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat hun tegels lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben.

Naast de esthetische en technische kwaliteiten van de Poetry Stone vloertegel collectie, hecht ABK Imoker ook veel waarde aan duurzaamheid. De productieprocessen zijn milieuvriendelijk en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Bovendien zijn de tegels recyclebaar en dragen zo bij aan een circulaire economie.

Met de Poetry Stone tegels kies je niet alleen voor kwaliteit en stijl, maar ook voor een verantwoorde keuze voor het milieu. Koop jouw nieuwe tegels vandaag nog bij Tegelhuis Montfoort!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie