Terug

ABK Imoker LAB325 tegels

Stoer, industriëel en sober: de LAB325 tegelserie van ABK Imoker is geïnspireerd op de vele verschillende gezichten van beton. Met drie verschillende textuurvarianten en vier kleurstellingen biedt LAB325 een betonlook tegel voor iedere situatie. De verschillende varianten sluiten perfect bij elkaar aan, maar zijn ook goed te combineren met andere tegels voor een gevariëerde look. 

ABK Imoker LAB325 tegel is beschikbaar in de varianten:

  • BASE - gladde, zachte en egale afwerking
  • FORM - de driedimensionale, boeiende look van in houten bekisting gegoten beton
  • METAL - het grillige en kleurrijke patroon van verweerd gewapend beton

Met de verschillende texturen van LAB325 maakt u eenvouding een mooie overgang van vloer naar wand of kunt u contrast tussen ruimtes markeren. De texturen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden, maar in tegenstelling tot echt beton zijn deze betonlook tegels makkelijk schoon te houden en niet poreus. De vier tegelkleuren lopen van een lichte parelmoerkleur tot het donkere, gedistingeerde Pepper. 

LAB325 komt in vier verschillende kleuren:

  • Pearl
  • Ash
  • Taupe
  • Pepper

LAB325 is is een grote tegel: de serie loopt van 60x60 cm en 30x120 cm formaten tot werkelijk enorme XXL tegels van 160x320 cm. Er is ook een 'outdoor' serie beschikbaar; met deze buitentegels creëert u continuïteit tussen interieur en exterieur.

Voor een volledig overzicht van alle tegelformaten en inspiratie en voorbeelden voor het gebruik van LAB325 kunt u kijken in de folder (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie LAB325 van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van ABK Imoker in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker LAB325 tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie