Terug

De unieke Poetry Decor tegels van ABK Imoker

Met de Poetry Decor collectie heeft ABK Imoker weer bewezen een uniek en vernieuwend merk te zijn op het gebied van keramische tegels. De collectie is ontworpen door Studio Otto-Paola Navone en richt zich op de wereld van decoratie. De ruwe uitstraling van een versleten pleisterwerk, een oxidatie van verweerd metaal en een houtlook vormen de basis voor exclusieve handgemaakte patronen, verkrijgbaar in het wit of met een metallic effect. 

De Poetry Door tegels komen uit een collectie die zich richt op het creëren van een nieuwe woonfilosofie door middel van experimenteren met oppervlakken, kleuren en patronen, die elk project een sterke en unieke identiteit geven.

Een unieke combinatie van kleuren en texturen

Het is de unieke combinatie van hoogwaardige materialen, bijzondere texturen en unieke kleuren die de keramische Poetry Decor tegels van ABK Imoker onderscheidt van andere tegelmerken. De kleuren en motieven zijn geïnspireerd op de natuur, op de culturele invloeden die de wereld rijk is en op de creatieve visie van bekende ontwerpers, zoals Studio Otto-Paola Navone. Door de vele verschillende maten en texturen die ABK Imoker aanbiedt, is het mogelijk om een unieke sfeer te creëren in elke ruimte, zowel binnen als buiten.

De Poetry Decor tegels zijn duurzaam en van hoge kwaliteit

Ze zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen, waaronder vloeren, wanden, badkamers, keukens en zelfs buitentoepassingen. De tegels zijn gemakkelijk te onderhouden, hygiënisch en slijtvast, waardoor ze jarenlang mooi blijven. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt er alle kanten mee op, of je nu houdt van een rustieke, industriële of juist moderne uitstraling. Met de keramische Poetry Decor wandtegels van kun je elke ruimte omtoveren tot een uniek en stijlvol geheel.

De Poetry Decor collectie biedt de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en unieke ontwerpen te creëren. De tegels zijn niet alleen geschikt voor muren en vloeren, maar kunnen ook worden gebruikt voor het bekleden van meubels of het creëren van decoratieve objecten.

Keramische tegels die passen bij jouw stijl

Door de combinatie van de verschillende patronen en kleuren in deze collectie kun je met de Poetry Door tegels een compleet unieke ruimte creëren die perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

De natuurlijke uitstraling van de tegels is perfect om een rustgevende en ontspannen sfeer te creëren in de badkamer of het toilet, terwijl de grote formaten van de tegels bijzonder geschikt zijn voor grotere ruimtes zoals keukens, woonkamers en kantoren. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of een warme, rustieke sfeer, de Poetry Decor vloertegel collectie biedt alles wat je nodig hebt om jouw droomproject te realiseren.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie