Terug

ABK Imoker Dolphin tegels

De ABK Imoker Dolphin tegels is een opvallende en veelzijdige houtlook tegelserie, met zowel vloertegels als wandtegels. ABK Imoker Dolphin vloertegels lijken van hout, ze zijn echter van keramiek. Dit biedt meer onderhoudsgemak dan hout en is bovendien duurzamer. De prachtige contrasten in de Dolphin tegelserie zorgen voor een opvallend interieur dat zowel modern als vintage kan ogen. De ABK Imoker Dolphin tegelserie bevat namelijk zowel natuurlijke houtkleuren in het kleurenpalet, als felle kleuren die van uw ruimte een interessant geheel maken.

ABK Imoker Dolphin tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Milk
  • Clay
  • Oak
  • Moon
  • Grey
  • Coal

ABK Imoker Dolphin tegels zijn er in de langwerpige formaten 40x170 cm, 20x170 en 20x120 cm. Ook zijn ze in het laatste formaat verkrijgbaar in een ‘aged’ variant. Daarnaast zijn er opvallende decors in felle kleuren in meerdere formaten, waarbij het net lijkt alsof de Dolphin tegels eerst geverfd en erna versleten zijn. ABK Imoker Dolphin tegels kunnen in verschillende patronen worden gelegd. Ook zijn er diverse speciale onderdelen van verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor op de trap.

Bekijk de ABK Imoker Dolphin tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen, download de brochure of bekijk de video voor een impressie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Dolphin van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Dolphin tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie