Terug

ABK Imoker Unika tegels

De ABK Imoker Unika tegelserie bevat neutrale vloertegels en wandtegels, gecombineerd met opvallende decors. De Unika tegels hebben een hardsteen look, die uw interieur zowel industrieel, als klassiek of minimalistisch kan laten ogen. De keramieken ABK Imoker Unika tegels bieden onderhoudsgemak en zijn duurzaam. Bovendien zorgen de neutrale kleuren ervoor dat uw interieur eruit springt. De thema’s zijn industrial space, warm minimalism en fresh elegance. U kunt de tegels dus voor meerdere, uiteenlopende interieurstijlen gebruiken.

ABK Imoker Unika tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Ecru
  • Cream
  • Bronze
  • Grey
  • Smoke

ABK Imoker Unika tegels zijn er in het grote rechthoekige formaat 60x120 cm. Daarnaast is er een kleinere langwerpige variant van 30x120 cm en een vierkante variant van 60x60 cm. Bovendien zijn er kleinere tegels verkrijgbaar van 30x60 cm, 10x30 cm en 6,5x60 cm. Ook zijn ze in de formaten 60x60 cm en 15x60 cm verkrijgbaar in een variant voor buiten. Tenslotte zijn er opvallende decors met bijvoorbeeld vierkanten erin verwerkt of vintage tegels met verschillende opdrukken. ABK Imoker Unika tegels kunnen in allerlei patronen worden gelegd.

Bekijk de ABK Imoker Unika tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen, download de brochure of bekijk de video voor een impressie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Unika van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Unika tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie