Terug

ABK Imoker Crossroad Wood vloertegels

ABK Imoker Crossroad Wood is keramisch parket met de uitstraling van echt hout. De Crossroad Wood tegelserie geeft een warm effect aan uw ruimte en past perfect bij hedendaagse interieurtrends. Prachtig als u een traditionele kamer wilt, of juist een moderne kamer als u deze tegelserie combineert met aparte wandtegels of stoere designmeubelen. ABK Imoker Crossroad Wood tegels staan prachtig in bijvoorbeeld loften of woonkamers, maar kunnen ook in natte ruimten.

De ABK Imoker Crossroad Wood vloertegel komt in de neutrale kleurvarianten:

  • White
  • Sand
  • Grey
  • Coal
  • Tan
  • Amber

De ABK Imoker Crossroad Wood vloertegels zijn er in de langwerpige formaten 26x200 cm en 20x120 cm. Daarnaast zijn deze tegels op diverse manieren te leggen en combineren ze mooi (contrasterend) met de ABK Imoker Crossroad Brick wandtegels.

Bekijk de ABK Imoker Crossroad Wood brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Crossroad Wood van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Crossroad Wood tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie