Terug

ABK Imoker Do up touch tegels

ABK Imoker Do up touch tegels zijn opvallende (3d) wandtegels in de zachte kleuren White en Ivory. Elk decorvariant van de Do up touch tegelserie is weer verkrijgbaar in een aparte finish, zoals een bepaalde soort mat of glans. De Do up touch tegelserie kenmerkt zich vooral door de gelaagdheid van de tegels en het reliëf. ABK Imoker Do up touch tegels staan modern in uw badkamer of keuken, maar zijn ook erg opvallend in een woonkamer of een hal. U kiest voor ABK Imoker Do up touch tegels als u een modern interieur echt wilt laten opvallen.

De ABK Imoker Do up touch tegels zijn er in de opvallende decors:

  • Base (ook in Grey)
  • Soft
  • Plisse
  • Feel (ook in Antracite)

De ABK Imoker Do up touch tegels voor de wand zijn verkrijgbaar in het langwerpige formaat 30x120 cm. De Base variant is ook verkrijgbaar in het grotere 60x120 cm. Daarnaast zijn er opvallende mozaïeken van verkrijgbaar (langwerpige stroken van 7.5x30 cm en vierkante mat van 30x30 cm met langwerpig mozaïek). Bekijk de ABK Imoker Do up touch brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Do up touch van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Do up touch tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak